mandag den 27. februar 2012

Sidste uge i Rotorua + 1. friuge.


Så blev det tid den sidste uge i Rotorua; tiden flyver af sted.
Den anden gruppe skulle vise deres projekt frem. Det var en promo video over Rotorua, og hvad kan lave/se i byen.

Jeg imponerede i et morderspil, som er et spil vi havde kørende hele dagen gennem undervisningen. Det gik ud på, at vi hver især fik et spillekort, og den som fik es var morder. Morderen skal inden for en tidsperiode dræbe tre andre ved at vise dem sit kort, og efterfølgende skal der holdes retssag. Jeg trak esset, og imponerede med min taktik, og blev ikke afsløret i retssagen. Thumps up! Haha.

Onsdag var igen tid til højskoleaften, og om aftenen legede drengene grillmasters for en aften, og hus 1 havde sørget for underholdningen i form af ”hit med sangen”.
Da Thomas skulle forlade os torsdag efter undervisning lavede vi onsdag højskoleaften til en fest.

Fredag gik turen til Paihia, hvor nogle af os skulle starte vores fri uge.
Vi nåede frem fredag aften, og blev indlogeret på Cap’n’bobs beach house, som var rigtig hyggeligt, og lå lige ned til vandet. Man kunne høre bølgernes brusen, når man stod op og lagde sig til at sove.
Lørdag tog vi båden over til Russel, som var en lille, hyggelig by, som bar præg af dens ældre dage, og det var som at gå i en gammel by fra hel gammel tid. Resten af dagen stod på stranden og en bytur om aftenen med vores nye bekendtskaber fra Cap’n’Bobs.


Søndag tog vi på en bådtur til Hole in the Rock, hvor vi bl.a. så delfiner, masser af øer, vi slikkede sol og badede i havet ved en ø, hvilket var helt fantastisk – fuldstændig fredeligt!
Til slut så vi Hole in the Rock, som er et hul i en klippe.

Mandag, tidlig morgen, gik turen til Cape Reinga, som er et af de nordligst punkter, og her hvor de to have mødes. På vej til Cape Reinga var vi på 90 mile beach, hvor vi også sandboardede. Vi var på denne heldags tur, hvor vi også kom på stranden, var ude i en skov og inde at spise fish’n’chips.
En hel igennem god dag med masser af smuk udsigt. Der er så flot hernede, at det er helt ubeskriveligt.

Tirsdag gik nogle af os ud til Haruru Falls, som var et vandfald, hvor vi faktisk kunne komme helt ud at stå på det!  

Vores aftener på Cap’n’Bobs gik med film, scrabble og hygge med de andre gæster.

Onsdag gik turen videre. Sarah, Line og jeg tog til Whangarei, hvor vi skulle tilbringe det sidste af vores fri uge. Vi ankom onsdag formiddag og brugte dagen på at hygge i byen. Vi tog et smut i biografen om aftenen, og kunne ikke finde ud efter filmens slutning… De begyndte at slukke lysene og der var ingen mennesker, og de havde lukke den indgang vi kom ind af. Så det endte med vi gik ud gennem parkeringshuset, haha. Man skulle nok havde været der, men det var så sjovt.

Torsdag mødtes vi med de andre i Tutukaka, hvor vi var ude at snorkle. Det var så smukt! Eftersom vi ikke har dykkercertifikat, måtte vi nøjes med en snorkel, men det var nu også rigtig godt. Desværre havde vi intet undervandskamera, øv.

Fredag gik turen hjem til Rotorua, inden da var vi dog lige ud at se Whangarei Falls. Det tog også kun to timer at gå derud, op ad bakke.. Men det var et fantastisk syn, og som taget ud af en filmscene.

Vi havde lørdag hjemme i Rotorua til at få pakket, få sagt farvel til det søde staff på Kiwi Paka og til en lille bytur. Desuden brugte jeg nogle timer af min lørdag på at spise frokost med Cecilie, som jeg har gået på gymnasiet med, og som pt. er Au Pair i Rotorua.

Søndag aften ankom vi til Wellington, hvor vi havde én overnatning inden turen mandag morgen gik til Nelson, hvor vi er nu. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar