mandag den 27. februar 2012

Nelson.

Inden vi kunne nå frem til Nelson, vores første stop på Syd-øen, måtte vi overnatte i Wellington, hovedstaden. Vi ankom til Wellington søndag eftermiddag, og havde kun kort tid. Vi gik en tur i langs havnen og lidt op igennem byen. De fleste butikker havde lukket, desværre, og da vi var meget trætte endte vi med at sidde lidt på byens gratis internet, og så blev aftenen brugt på film og popcorn på værelset. Det var ærgerligt vi ikke havde længere tid til at udforske byen. Mandag morgen tog vi færgen til Picton, hvorfra vi skulle videre med bus til vores nuværende destination: Nelson.
Vi bor på et hyggeligt hostel, hvor der hver aften kl 20 serveres Chocolate pudding with vanilla icecream !! AWESOOOOME! 'amen, dét er genialt. Hahaha.
Vi har nu startet vores 2. undervisningforløb, Sport, Adventure & Performance, hvor vi i løbet af første uge har fordybet os i performance, hvor vi blandt andet har snakket om vores kropssprog og hvordan vi bruger dette til at kommunikere, samt forskellen på de forskellige former for kropssprog. Vi har også begivet os med Laban bevægelses lære, og torsdag aften skulle vi hver især lave et show på 2 min., hvor vi skulle performe foran de andre. Jeg valgte at lave en fortolkning af Den Grimme Ælling, og fremføre den mimerende til musik.

I weekenden udforskede vi Nelsons natteliv, og nu har vi taget hul på sportsdelen, hvor vi nu er i gang med Ultimate, som er et spil med frisbee, og på torsdag har vi Ultimate kamp!
Vores hold hedder: The Black Stingrays!

Igår var vi kulturelle og besøgte Founders Park, som er lidt af en by fra gammel tid. Vi gik også op til Centre of NZ, som er midten af NZ, alt efter hvordan man tolker det. Det gik stejlt op ad bakke!! Pyh. Men en fantastisk udsigt.

Jeg har det godt, og er ked af der ingen billeder er på min blog, men det tager en krig af loade op (sidder på gratis net på biblioteket nu), og på vores hostel er nettet ret dyrt, og det bliver hurtigt brugt, når jeg skal ligge billeder over (de kører med køb af mb).

So long! And lots of love from NZ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar