tirsdag den 13. marts 2012

Ultimate!


Ay mates!

2. uge med faget sport, adventure & performance blev, med hovedvægten på sport, brugt på frisbee spillet Ultimate. Vi blev inddelt i to hold, og hvert hold skulle finde frem til sine grundregler for, hvordan holdet skulle fungere. Der skulle uddeles roller til holdets medlemmer i form af en teamchef, anfører, mental træner, fysisk træner, og en teknisk/taktisk træner. Ikke mindst skulle holdet ved pressemødet sidst på dagen kunne frembringe sit nyt holdnavn. Vores hold blev døbt The Black Stingrays med mottoet: When it gets black, you know we’re back.
De kommende dage gik tiden med at træne frem til vores match torsdag aften.

Efter en masse træning, og små træningskampe imod modstander holdet, blev det torsdag eftermiddag, hvor The Black Stingrays og The Ultimates of Awesomeness skulle møde hinanden.
Det var super fedt, og alle var klar på at kæmpe for sit hold. Det var ret fedt at lære reglerne for Ultimate, som faktisk er et virkelig fedt spil. Det fangede mig meget, ja, faktisk blev vi alle ret betaget af det.
Det var en fed uge med masser af sport/motion, hvilket var rigtig rart. Desuden var nogle af os nede at træne i det lokale fitnesscenter hver dag også.  Ja, kom ikke her – aktive, dét er vi!

Weekend blev det og denne stod på roadtrip for Kamilla, Simone og jeg.
Vi lejede en bil og kørte fredag morgen sydpå mod Frans Josef, hvor vi ankom fredag sen eftermiddag. På vej ned havde vi Scott med, som er fra Canada.
Det var intet problem at vende sig til, at de her kører i venstre side af vejen. Men da alt kørte som smurt, kom vi alligevel ind i problemer. Vores batteri døde i Frans Josef. Grund: vi havde ved et uheld tændt lyset uden at vide det, så vi var gået fra bilen med lys, hvilket resulterede i, at vi måtte bruge 8 dollars på en jump starter. Da dette ikke var nok blev vi ret pinlig berørte, da åbenbart lyste ud af os, at vi ikke rigtig vidste, hvad vi skulle gøre med denne, for på restauranten på den anden side af gaden havde en flok fyre fået øje på disse tre hjælpeløse tøser, og én af dem begav sig ud i regnen for at hjælpe os – TAK!

Lørdag morgen gik turen til Fox Glacier. Vi var oppe at vandre på denne gletsjer, og det var en fantastisk oplevelse. Det var virkelig flot.

Senere drog vi mod Punakaiki for at se Pancake Rocks, som er en masse sten/klipper, som ligner pandekager stablet på hinanden. Her så vi solnedgangen og nød udsigten. Da solen var gået ned kørte vi videre, og søndag var vi nord på Sydøen igen og besøgte Golden Bay. I Golden Bay besøgte vi Wharariki Beach. Dette var noget af en oplevelse. Det var som at være på en øde ø. Der var helt stille på denne øde strand med klipper og klippehuler. Sæler var også at finde på stranden; små søde baby sæler pjattede rundt i vandet. 

Vi sov i bilen for at spare penge, hvilket fungerede fint i to nætter. Håndklæder, jakker og trøjer blev hængt op for vinduerne, og pandelamper blev taget frem for at have lys. Roadtrip var for fedt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar