torsdag den 26. april 2012

Melbourne!


Alex og Nanna kørte mig til lufthavnen torsdag tidlig morgen, hvor jeg måtte tage afsked med dem inden jeg satte kursen mod Melbourne, Australien. Jeg landede lige før middag, og blev modtaget af Shelby og hendes familie. Vi kørte mod Frankston, som er en forstad til Melbourne og stedet, hvor de bor. Dagen blev brugt på en gåtur rundt i Frankston by, i parken og på stranden.
Fredag var vi til påskefrokost hos Shelbys mormor, hvor jeg mødte nogle af familiemedlemmerne på denne side. Shelby og jeg skulle arrangere easter-egg-hunt for Jack og Isobel, som er Shelbys mindre søskende. Vi lavede gåder og gemte æg forskellige steder, som de med glæde søgte efter. Det var en succes! Desuden var der også lidt æg til os, og hendes mormor gav os alle en chokolade påskehare.
   Shelby og jeg tog om aftenen i biografen for at se Hunger Games, som var en super god film! Det var en kæmpe biograf, hvilket ikke kunne måle sig med palads 1-2-3 i Frederikshavn, haha.


Lørdag morgen lidt over otte blev vi hentet af Shelbys far, som kørte os til Bendigo, hvor hendes farmor og farfar. Først tog vi dog et stop ved Victoria Marked i Melbourne, og ved en fabelagtig donut vogn – mums!
Vi var i Bendigo indtil tirsdag morgen. Her var, foruden Shelbys bedsteforældre, hendes faster og sin mand – Louie og Jerry, og deres tre piger på henholdsvis 3 måneder, 2 og 6 år – Alice, Emma og Olivia. Der var stor påskeweekend i byen, og lørdag tog Shelby og jeg en gåtur i byen, hvor der i parken var divere arrangementer og boder. Her fik jeg en Potato Spiral, som var ligesom pompritter, var en udskåret kartoffel formet som en spiral på spyd. Det var vanvittig lækkert! Desuden fik jeg min første showbag, som er meget australsk, og er en pose med fx slik i. Man kan vælge mellem forskellige slags og størrelser, og nogle er med slik, nogle med legetøj og nogle blandet.
Vi tog et kig på en masse gamle biler der var sat frem, og ellers bare nød vejret. Om aftenen tog vi med Jerry og børnene til parade inde i centrum. Her fik vi den dårligste varme kakao nogensinde, hvilket vi fik et meget godt grin ud af. Damen var ufattelig længe om at lave vores varme kakao, og da hun endelig var færdig var den hverken varm eller havde ret meget chokolade deri – øv! 
Søndag var det påskedag, og det var tid den store påskeparade inde i centrum.
Om eftermiddagen arrangerede Shelby en egg-hunt for mig, og Olivia ville også lave en, så hun lavede en, hvor jeg skulle finde en fin tegning hun havde lavet til mig.
Om aftenen var det tid til den store påskemiddag, hvor vi fik roast lamb, hvilket var rigtig lækkert.

Mandag kom Shelbys onkel og dennes kone og børn på besøg. Vi fik lækker frokost, og os børn/unge tog ind for at se Bendigos guld mine. Vi blev udstyret med hjelme og lygte og kom ned på level 2, hvor vi fik en runde i minen, og en guide fortalte lidt om det hele og om, hvordan det foregår.

American Pie Reunion var kommet i biffen, så Shelby og jeg tog ind til Bendigo Cinema og så denne film om aftenen.

Tirsdag formiddag tog vi toget tilbage til Frankston, hvor Shelbys morfar hentede os. Han tog os med til Phillip Island, hvor vi kørte en tur på øen. Her så vi kænguruer! Yeah!! 

Vi sov hos ham i Korrumburra, og dagen efter kørte vi til Healesville Sanctury, som en en zoologisk have kun med australske dyr. Her så jeg blandt andet den søde koala, kænguruer, wombats og meget andet. Desuden var vi tilskuere til et fugleshow, som var ret godt.

Hjemme hos Shelby havde påskeharen også været på besøg! Jeg har aldrig modtaget så meget chokolade på så kort tid i hele mit liv, haha! Torsdag og fredag blev brugt på afslapning hjemme og i parken.

Melbourne City blev lørdag besøgt af Shelby, hendes mor, moster, kusine og jeg. Her så jeg blandt andet floden der går igennem byen, Federation Square, den gamle togstation, en berømt gade, hvor grafitti præger murerne. Vi var også på lidt shopping, og vi nød frokost på en café. Vi var inde for at se CROWN, som er et hotel og et casino. Her prygede vandfald det store rum, hvor man kommer ind (ord for dette er glemt??), og der var lys i loftet. Et bassin havde vandråber der hoppede op i takt med musikken, og lysekroner kunne bevæge sig ned ad. Det var yderst flot!
Mens vi var der, stod der udenfor (og inde) en masse skrigende piger, da boybandet One Direction skulle komme. Vi stod midt i det hele, men gad ikke vente på de kom. Fik dog et billede af en kendt tv-vært, hihi! Hans navn? I've forgot! 

Da vi kom hjem, havde Shelby, Paula og jeg film aften, hvor vi rigtig hyggede.
De sidste dage brugte jeg tiden på chill i parken og på stranden, samt på at kigge lidt butikker. En af eftermiddagene mødtes vi med Marley, som er en af Shelbys veninder.
Onsdag var det tid til at sige et vemodigt farvel til Shelby og hendes skønne familie, og jeg satte kurs mod Sydney. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar